Het Busch pianotrio maakt indruk met kwaliteit

Bij ReeuwijkKlassiek speelde bij het Nieuwjaarsconcert in De Brug een trio dat tot de top van de Nederlandse kamermuziek behoort. De zaal was onder de indruk van de hoge kwaliteit en genoot met volle teugen van de zijdeachtige toonvorming en het geraffineerde samenspel. Na afloop vertelden bezoekers dat zij zich bevoorrecht voelen dat zij deze topmusici zo dicht bij huis kunnen beluisteren. Ook de Wethouder van Cultuur, Elly de Vries, was zeer enthousiast.

Het Busch trio is na 10 jaar volledig op elkaar ingespeeld. Het afgelopen jaar traden zij twee keer op in het Concertgebouw en daarvoor in De Doelen. Het trio is internationaal actief. Na het concert op vrijdag bij ReeuwijkKlassiek vertrok het trio naar Zwitserland voor een concert op zondag, vervolgens naar Engeland, Duitsland en de USA.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter