BOV spaarzegel actie levert een hoofdprijs op van € 1.000 voor Lianne en Arne van den Ben

Zaterdag 14 januari is het een regenachtige dag in het land waar menig mens dan ook lekker binnen bleef. Maar aan het eind van de middag was het een drukte van belang bij de prijsuitreiking van de Bodegraafse Ondernemers Verenigin (BOV) spaarzegel actie. Er waren dit jaar 60 gelukkige prijswinnaars en de meesten daarvan kwamen naar Punt Komma in de Prins Hendrikstraat om hun prijs in ontvangst te nemen. Nieuwsgierig naar welke prijs zij hadden gewonnen. Dat bleef tot het laatst een verrassing. De hoofdprijs van € 1.000 is gewonnen door Lianne en Arne van den Ben uit Bodegraven. Zij kwamen de prijs in ontvangst nemen uit handen van bestuursleden Alie Kersbergen en Mieke Burggraaf van de BOV.

Het totale prijzenpakket was ook dit jaar groot, mede dankzij de bijdragen van de deelnemende BOV winkeliers. Hierdoor was er een grote variatie in prijzen. Zo waren er naast waarde- en cadeaubonnen ook vele fraai verpakte prijzen van de BOV winkeliers. Het maakt meteen goed duidelijk dat ons dorp heel veel te bieden heeft. De BOV stelde naast de fraaie hoofdprijs van € 1.000 ook nog prijzen beschikbaar van € 100 en € 50.
 

Het bestuur van de BOV kijkt tevreden terug op het succes van deze lokale spaaractie. Het grote aantal ingeleverde spaarkaarten toont aan dat inwoners volop hun inkopen doen in ons dorp. Het was mooi om te zien dat ook consumenten uit omliggende plaatsen hier hun volle spaarkaarten inleveren. In een tijd dat nogal eens met een schuin oog naar de webwinkels wordt gekeken, bewijst deze actie dat veel consumenten de fysieke winkels blijven bezoeken. Gelukkig maar.
 

© Digitale Bodegraafse Krant

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter