Theater Castellum start met Wijkjury’s

Theater Castellum start vanaf september 2023 met twee WijkJury’s: WijkJury Jong en WijkJury Volwassenen. De jongeren wijkjury is, net als de volwassen wijkjury, bedoeld voor inwoners uit alle wijken van de gemeente die weinig of geen theaterervaring hebben, maar daar wel nieuwsgierig naar zijn. Op deze manier hoopt Castellum mensen, die nog niet naar theater gaan, kennis te laten maken met de vele vormen van theater en ervoor te enthousiasmeren. De jury is vooral heel divers en bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden en verschillende culturele achtergronden.

Een WijkJury-lid bezoekt, onder begeleiding van de Creatief Producent van Castellum, tien gratis voorstellingen per seizoen. Na de voorstelling gaan zij in gesprek met acteurs en theatermakers tijdens een meet & greet. Aan het eind van het seizoen kiest de WijkJury Jong en de WijkJury Volwassenen hun favoriet: de Keuze van de WijkJury. De WijkJury’s bezoeken ook een aantal voorstellingen in Parkvilla om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van het aanbod in Alphen aan den Rijn.

Anne (WijkJury Purmerend) “Je ziet de voorstellingen met de hele groep, je krijgt hele leuke contacten met de andere mensen. Alles bij elkaar is het eigenlijk een cadeautje. Dus wanneer je de kans krijgt dit te doen, pak hem dan.”

Interesse? Meld je nu gratis aan! Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en nieuwsgierig naar theater? Meld je dan aan voor WijkJury Jong. Boven de 18? Meld je dan aan voor de WijkJury Volwassenen. Aanmelden kan via een mail aan Creatief Producent Annelies de Jeu via adejeu@theatercastellum.nl o.v.v. je naam, korte motivatie en de wijk waarin je woont. Deelname en het bezoek aan de voorstellingen is gratis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter