Bram Ladage Gouda schenkt 1.200 ‘brammetjes’ aan cliënten voedselbank

De twee goudse filialen van frietgigant Bram Ladage schenken 1.200 ‘brammetjes’, oftewel 1.200 zakjes patat aan de voedselbank in Gouda. De cliënten van de voedselbank ontvangen de komende weken tegoedbonnen, elk goed voor een zakje patat bij een van de twee Goudse filialen van Bram Ladage: Gouda Centrum (op de Markt) en Nieuwe Gouwe (achter McDonalds bij het spoorviaduct). De Goudse actie maakt deel uit van een veel grotere actie in alle plaatsen waar vestigingen van Bram Ladage zijn.

De donatie is een leuke combi-actie van Vrumona en Bram Ladage. Vrumona leverde gratis blikjes Pepsi Max aan Bram Ladage, die deze aan haar klanten verkocht voor €1,50. Elk verkocht blikje is goed voor drie zakjes patat (brammetjes). Een tegoedbon is goed voor één ‘brammetje’.

Foto: vertegenwoordigers van beide Bram Ladage filialen overhandigen Andries Joling van de Goudse Voedelbank de cheque ter waarde van 1.200 ‘brammetjes’.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter