Werken Nanda Hoep in finale toonaangevend kunstplatform Azië

In de jaren negentig begon ze met het maken van portretten in pastelkrijt van haar kinderen en de rest is geschiedenis. Inmiddels staat de naam Nanda Hoep synoniem voor ongekende fijnheid en bijna fotografische schilderijen. Als geen ander beheerst de in Nieuwerbrug woonachtige Nanda de techniek om met olieverf in bijna transparante lagen haar schilderijen in detail op te bouwen en te laten leven.

Ook internationaal staan haar werken hoog aangeschreven en vallen dan ook regelmatig in de prestigieuze art-prijzen. Het jaar 2023 begint voor de Nieuwerbrugse opnieuw goed. Alle drie door haar ingezonden schilderijen zijn geselecteerd door het grootste en meer toonaangevende kunstplatform van Azië,Tthe International Artist Grand Prize Competition in Taiwan. Van de 4262 ingezonden kunstwerken uit 76 landen van over de hele wereld werden er 108 kunstwerken uitgekozen om als finalist mee te draaien op de komende Art Revolution Taipei. Drie daarvan zijn dus van Nanda Hoep.

Wil je meer te weten komen over het werk van Nanda Hoep, bezoek dan hier haar website.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter