Open dag 2023: Bij het Coornhert gaat alle hens aan dek op 14 januari! 

Natuurlijk weet een groot deel van de scholieren in de omgeving van Gouda wie of wat het Coornhert Gymnasium is. Juist die mensen die een stapje extra willen zetten, hun slimheid willen toetsen aan een uitdagend programma en de gezelligheid en overzichtelijkheid van een kleine school zoeken, kunnen onze school best vinden. Voor die mensen die twijfelen én voor die mensen die graag de praktijk willen zien, is de Open dag bedoeld. De deuren van de school gaan wagenwijd open voor geïnteresseerden.

Veel leerlingen leiden bezoekers rond en vertellen hun verhaal en hun ervaringen. Kom kijken: vanaf halftien tot pakweg één uur laten we je graag zien waarom wij het Coornhert de leukste school van Gouda vinden. En natuurlijk zijn ook je ouders welkom. 

Meer informatie over het Coornhert Gymnasium is hier te vinden

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter