Januari-activiteiten in Jeugdtheaterhuis Gouda

Zin in theater? Kom dan een theaterles uitproberen bij het Jeugdtheaterhuis, bezoek de familievoorstelling ‘Een Wintervertelling!’ of laat je eens verrassen in de Theaterwereld. Dit alles kan in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda in het nieuwe jaar. Sta je graag in de schijnwerpers of wil je juist wat meer uit schulp kruipen? Misschien is theaterles iets voor jou. De nieuwe reeksen van 10 lessen starten bijna. Er is aanbod voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en voor jongeren van 12 tot 21 jaar. Keertje proberen? Kom meedoen met de eerste les op donderdag 12 of vrijdag 13 januari. Later instromen is mogelijk.

Familievoorstelling ‘Een Wintervertelling!’ 14 & 15 januari

Jeugdtheaterhuis speelt deze winter ‘Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens en onszelf‘ (7+)’ in theaters door heel Zuid-Holland. De tournee eindigt in Cultuurhuis Garenspinnerij met de dernières op zaterdag 14 januari om 19:30 uur en zondag 15 januari om 15:00 uur. Twaalf talentvolle jongeren gaan aan de haal met Dickens’ wereldberoemde ‘A Christmas Carol’. Ze maken het van nú met dans, theater en een live bandje. Kaarten kosten €7,50 – €10 en zijn te reserveren op jeugdtheaterhuis.nl.
Theaterwereld 25 januari

Stel je voor… Een plek waar je zelf aan de slag gaat met theater, film, muziek en meer. Dat is de Theaterwereld! Voor kinderen met én zonder theaterervaring van 7 t/m 12 jaar. Elke laatste woensdag van de maand en op woensdag in de vakanties, van 12:30 tot 17:30 uur. De eerstvolgende is 25 januari. Het thema van deze middag wordt nog bekendgemaakt. Maar dat het leuk wordt, staat vast. Voor 15 euro doe je de hele middag mee.


Meer informatie op  https://jeugdtheaterhuisgouda.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter