Dievengilde afgelopen nacht weer actief

Ook vannacht was het in Bodegraven weer onrustig wat autodiefstal en auto-inbraak betreft. In Broekvelden is er ingebroken in een Toyota RAV. En in de Burgemeester Le Coultrestraat is een poging gedaan om een Range Rover te stelen. Een buurvrouw werd echter wakker van geluiden en alarmeerde de politie, de autodieven wisten helaas te ontkomen. Bijzonder was dat de dieven het alarmsysteem wisten te omzeilen, die is niet afgegaan.

Blijf alert en bel direct 112 bij verdachte situaties. Deel na het bellen van 112 een bericht in de buurtWhatsApp. Deel in je bericht dat 112 gebeld is, hoeveel verdachten er zijn met eventueel een signalement en de vluchtrichting.

Rina Hampel, beheerder Facebookpagina Onraad- en WhatsApppagina Bodegraven-Reeuwijk

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter