Dierenartsenpraktijk Bodegraven genomineerd voor Ondernemersprijs

Deze week werden de genomineerden van de Ondernemersprijs Midden-Holland gepresenteerd in de Bouwacademie in Waddinxveen. Dierenartsenpraktijk Bodegraven uit Bodegraven is een van hen. De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas samen met de gemeenten georganiseerd.

Bekendmaking in de Goudse Schouwburg

Op 30 januari worden tijdens een feestelijk event in de Goudse Schouwburg de winnaars bekendgemaakt. Kaarten voor het event op 30 januari en meer informatie over de Ondernemersprijs Midden-Holland vindt u op de website van de Ondernemersprijs.

Bezoeken aan alle bedrijven

Om, naast de schriftelijk aangeleverde informatie en de pitches, een goed beeld van de genomineerden te krijgen, zal de jury de komende tijd alle bedrijven bezoeken. Tijdens deze bezoeken kunnen de genomineerden laten zien waarom juist zij ondernemer van het jaar moeten worden.

Overige genomineerden uit de regio

De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca zijn Bremmer Schoenen uit Waddinxveen en De Nieuwe PolderKeuken uit Stolwijk. Firecom BV uit Lekkerkerk en Vanderloo uit Waddinxveen zijn genomineerd in de categorie MKB. In de categorie Grootzakelijk zijn Dierenartsenpraktijk Bodegraven uit Bodegraven, en Van Noort Bedrijven BV uit Waddinxveen genomineerd.

Foto: Ton Bennemeer

Op de foto, beginnend vooraan van links naar rechts:

 • Ivo Bremmer (Bremmer Schoenen, Waddinxveen)
 • Ilse van Boxtel (Dierenartsenpraktijk Bodegraven)
 • Linda Korevaar (DWA, Gouda)
 • Birgit Steerneman (DWA, Gouda)
 • Fred van Noort (van Noort Bedrijven, Waddinxveen)

Beginnend linksboven:

 • Jaap Bremmer (Bremmer Schoenen)
 • Joost Eerland (Firecom bv, Lekkerkerk)
 • Laurens van der Loo (Vanderloo, Waddinxveen)
 • Henry van der Loo
 • Eugene van der Meij (Hofje van Jongkind Gouda)
 • Sandhya Dijkstal (Hofje van Jongkind, Gouda)
 • Leendert-Jan Hofland (Dierenartsenpraktijk Bodegraven)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter