Moestuincursus Ecologisch tuinieren, theorie en praktijk

Ben je net gestart met een moestuin en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kun je terecht bij de moestuincursus Ecologisch tuinieren van de Dansende Boom die in maart a.s. van start gaat. De cursus bestaat uit 7 lessen verdeeld over 8 maanden. Gedurende de cursus leer je tijdens het tuinseizoen alle stappen die je op weg helpen om een succesvolle en duurzame moestuin vorm te geven. Het maken van een teeltplan, (voor)zaaien, wieden, watergeven, composthoop opzetten, voorkomen van ziekte en plagen, mulchen tot oogsten. Alle stappen worden doorlopen.

De lessen worden gegeven op Wijktuin de Alphense Wetering in Alphen aan den Rijn op zaterdag van 13.30-16.30 uur. Bij voldoende belangstelling start er ook op vrijdagochtend een groep.

De cursus wordt gegeven door Carla Glorie, Velt docent moestuinieren.

Meer informatie en aanmelden:

Tel: 06-46490187

info@dedansendeboom.nl

www.dedansendeboom.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter