Feestelijke opening jubileum jaar RVC’33

Ook bij de voetbalclub in Reeuwijk-Dorp is het dit jaar groot feest. Op 15 juli a.s. is het maar liefst 90 jaar geleden dat RVC’33 werd opgericht en afgelopen zaterdag 7 Januari werd het jubileumjaar onder genot van een glas champagne feestelijk ingeluid met het officiële startsein voor een veelbelovend jubileum jaar.

Na een korte openingspeech van voorzitter Ton van Veen werd een vaandel onthuld waarop naast het clublied ook het jubileumlogo staat. RVC coryfeeën Jopie Straver en Aad de Wit zette vervolgens het clublied in wat door de hele kantine uit volle borst mee gezongen werd. Vanzelfsprekend hoort bij een jubileumjaar ook een jubileumshirt en dat werd tijdens de receptie ook gepresenteerd.

Op 1 april organiseert het RVC Jubileum Diner waar uitgebreid stil wordt gestaan bij alle hoogtepunten van de afgelopen 90 jaar. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter