Contractgesprekken met VGZ verder in 2023

Het Groene Hart Ziekenhuis en VGZ zijn er niet in geslaagd om voor het einde van 2022 een contract voor 2023 met elkaar te sluiten. VGZ en GHZ hebben met elkaar afgesproken de gesprekken over een contract in 2023 te hervatten.  Voor alle overige zorgverzekeraars geldt dat de afspraken voor 2023 rond zijn. Enige uitzondering hierop is de EUCARE Natura Select Polis, waarvoor het GHZ in 2023 geen contract zal hebben.

Voor patiënten is het belangrijk om vooraf te weten of een nieuwe behandeling van een zorgaanbieder wordt vergoed binnen de afgesloten polis. Zo komen zij niet voor de verrassing te staan dat een behandeling gedeeltelijk of zelfs in zijn geheel niet wordt vergoedt. Een actueel overzicht van de afspraken 2023 is terug te vinden op de pagina ‘Gecontracteerde verzekeraars 2023‘ van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter