Broekvelden en Weideveld getroffen door auto-inbraken

De afgelopen dagen zijn verschillende inwoners van de wijken Broekvelden en Weideveld in Bodegraven het slachtoffer geworden van auto-inbraken en autodiefstallen. Ook werden verschillende pogingen hiertoe gemeld. Aan de Karperlaan werd een zwart-witte hybride personenauto gestolen met kenteken H-194-ZB.

Op Facebook en in verschillende Whatsapp groepen roepen slachtoffers getuigen zich te melden bij de politie, wanneer zij iets verdachts hebben gezien of in het bezit zijn van camerabeelden. Volgens de politie moeten de daders gezocht worden in de richting van internationaal rondtrekkende criminele bendes. Deze bendes, ook wel mobiel banditisme genoemd, zijn vaak maar een korte tijd in Nederland. Zij verblijven meestal op campings, in recreatieparken, hotels en tijdelijk gehuurde woningen. Na een kort verblijf trekken de mobiele bandieten door naar een ander land of gaan ze terug naar het thuisland

Eventuele getuigen kunnen zich bij de politie melden op het telefoonnummer 0900 – 8844

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter