Kalender Mooi Reeuwijk brengt een mooi bedrag op

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor vrijwilligers van het Streekmuseum in Reeuwijk-Brug op zaterdag 7 januari jl, heeft Cornelis Hagen namens de Facebookgroep  ‘Mooi Reeuwijk’ de voorlopige opbrengst van de verkoop van de Kalender ‘Ons Mooi Reeuwijk’ bekend gemaakt. Het mooie bedrag van maar liefst € 1.275 werd daarbij overhandigd aan het Streekmuseum jen gaat geheel ten goede komen voor de inrichting van de nieuwbouw, die op dit moment gerealiseerd wordt.

‘Mooi Reeuwijk’

Op de Facebookpagina ‘Mooi Reeuwijk’ worden maandelijks de mooiste foto’s geplaatst. Zowel door gevorderde fotografen als diegene die net aan de slag zijn gegaan. Er is slechts een voorwaarde. Het onderwerp is Reeuwijk.

Iedere maand wordt een winnaar geselecteerd op basis van het bereik van de foto (aantal weergaven), likes en berichten. Daarbij wordt gekeken naar de statistieken, zoals Facebook deze gehanteerd. De twaalf mooiste winnende foto’s worden ieder jaar opgenomen in de kalender ‘Mooi Reeuwijk’. De opbrengst van de verkoop gaat naar een door de beheerder van de pagina gekozen goed doel.

Verkoopadressen

Er zijn overigens nog steeds kalenders te koop bij Vivant Butterfly aan de Miereakker en Postzegelhandel Joke van den Berg aan de Bernadottestraat.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter