Reeuwijk-Brug is er voor haar inwoners en gasten

Dorpsteam Reeuwijk-Brug wil zich binnen het dorp en omgeving meer bekend maken. Het team is er voor de inwoners en is de schakel met de gemeente. Wensen van inwoners als het gaat om veiligheid en leefbaarheid worden besproken. Gemeentelijke plannen krijgt het Dorpsteam in een vroeg stadium ter inzage en bespreking. Zo komen inwoners en gemeente steeds dichter tot elkaar en is Reeuwijk-Brug een fantastische plek om te wonen.

Maar met ons Plassengebied hebben we ook een grote aantrekking voor vakantiegangers en dagjesmensen. Het Dorpsteam wil ook voor hen een gastheer zijn en heeft daarom een eenvoudige informatieflyer gemaakt.

Niet alleen in het Nederlands maar ook in het Duits en Engels. Reeuwijk-Brug is voor iedereen, maar niet van iedereen! Wij zijn er zuinig op en we vragen dat ook aan anderen. Met de informatie uit de flyer begrijpt men de omgeving en leert men ons inwoners een beetje kennen.

Hij ligt bij

· Landal Reeuwijkse Plassen

· Restaurant Het Vaantje

· Restaurant Loetje

· Cafe Het Wapen van Reeuwijk

· Het Huis van Alles (van Staverenstraat)

· Medisch Centrum Reeuwijk-Brug (Roelat)

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp