Heerlijke romantische comedy met Clooney en Roberts in Evertshuis

Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken. Op vrijdag 20 januari is de film te zien in het Evertshuis! De film duurt twee uur inclusief pauze. Oscar-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben.
 
Twee gescheiden ouders waren ooit impulsief getrouwd, maar besloten er toen een punt achter te zetten. Plots krijgen ze te horen dat hun dochter Lily op een postdoctorale reis naar Bali gaat en besluit met een local te trouwen. Hierop besluiten de twee naar Indonesië te vliegen om haar ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die ze ooit hebben gemaakt.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie  www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

VRIJDAG 20 JANUARI

TICKET TO PARADISE

GENRE: FILM

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 10,00 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter