Dansshow met lokaal en regionaal dansstalent

Studio Forza en het Evertshuis werken samen tijdens dit nieuwe dance-event. Dansvoorstellingen met ruim 120 dansers, ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor dans. Choreografieën van 7 verschillende dansscholen uit de regio zorgen voor inspiratie en variatie op dansgebied. Verbinding met en tussen dansers staat centraal. Moderne dans, klassiek ballet en contemporary worden afgewisseld met urban dansstijlen als hiphop, streetdance, breakdance en jazz funk.

Er worden workshops gegeven van Valery Bouwknegt (danste met Timor Steffens in Dance, Dance, Dance) en Sophia Mason (werd tweede bij talentenjacht DanceSing). Ga voor meer informatie naar www.studio-forza.nl

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

ZATERDAG 21 JANUARI2023

RUN INTO DANCE XL 2023

GENRE: DANS

AANVANG SHOW 1: 14.00 uur

AANVANG SHOW 2: 20.00 uur

ENTREE: € 15 inclusief drankje

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter