SIZA vrouwenochtend 20 januari

Vrijdag 20 januari staat er weer een SIZA ochtend gepland. Een mooi moment voor alle vrouwen uit Bodegraven en omgeving waarin we samen in Zijn aanwezigheid mogen zijn. Geloven is een werkwoord is ons jaarthema. Een werkwoord wat daarbij hoort is aantrekken of aandoen. Eveline Segers hoopt daarover te spreken. De bijbel roept ons op om kleren van ontferming, vriendelijkheid, nederigheid, zachtmoedigheid, geduld, verdraagzaamheid, vergevingsgezindheid en bovenal van liefde aan te doen. Daarnaast worden we in Efeze 6 opgeroepen om de geestelijke wapenrusting aan te doen. Wat houdt dat allemaal in? Naast dat wat Eveline ons wil zeggen zullen we ook weer veel zingen met elkaar en is er tijd voor ontmoeting.
 

De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur in het Anker (Pastorieplein 2) en is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving. Vanaf 9.30 gaan de deuren open voor koffie of thee (bijdrage: 2 euro ) met wat lekkers. Van harte welkom en neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee! Fijn om elkaar dan te ontmoeten, Samen In Zijn Aanwezigheid.


Hartelijke groet van het SIZA team; Eveline Segers, Cobie de Romph, Toos Bakker en Charlotte Benders We zijn ook te vinden op facebook en u kunt voor vragen bellen naar het nummer van Charlotte: 06- 4048 1754

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter