Nieuwe reeksen Musical-Theater voor kinderen 4-6 bij Jeugdtheaterhuis

Heb jij een kind dat de hele dag verhalen verzint, graag in de schijnwerpers staat of juist wat meer uit zijn/haar schulp zou kunnen kruipen? Geef je kind dan op voor de proefles Musical-Theater voor 4 t/m 6 jaar bij het Jeugdtheaterhuis in jouw stad. Eind januari en begin februari zijn er weer gratis proeflessen. Binnenkort begint de nieuwe reeks van 10 lessen voor jonge kinderen op alle leslocaties van het Jeugdtheaterhuis: Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan de Lek, Leiden en Maassluis. In deze Musical-Theaterlessen leren kinderen emoties te uiten en samen te werken. Onder leiding van een enthousiaste docent gaan zij toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben. Laat je fantasie de vrije loop en speel een vrolijke ridder, bange wolf of misschien wel een verdwaalde piraat.
 

Voor de proeflessen eind januari kun je je inschrijven via de website van het Jeugdtheaterhuis. Op enkele locaties kun je gewoon meedoen met de eerste les van de reeks. Hierna kun je besluiten om je in te schrijven. In het overzicht hieronder vind je de datum per locatie.

Gratis proeflessen

Krimpen a/d Lek, Cultuurhuis: donderdag 26 januari 15.45-16.15 uur

Maassluis, Theater Koningshof: vrijdag 27 januari 15.45-16.15 uur

Bodegraven, Evertshuis: zaterdag 28 januari 11.00-11.30 uur

Eerste les van de reeks

Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij: donderdag 12 januari van 16.00-16.45 uur

Leiden, Stadsgehoorzaal: woensdag 1 februari 13.45-14.30 uur 

Alphen a/d Rijn, Parkvilla: vrijdag 3 februari van 15.45-16.30 uur

Capelle a/d IJssel, C.C. Fluiterlaan: vrijdag 10 februari 15.45-16.30 uur

Voor meer informatie over de theater- en musicallessen en opgeven voor de proeflessen ga je naar de  website van het Jeugdtheaterhuis

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter