Geen wachtlijst bij gezellig koor

De Bodegraafse Zangers hebben sinds kort weer ruimte voor nieuwe leden. Ooit heeft het koor besloten dat er maximaal 55 leden mogen zijn. Het resultaat was dat mensen die lid wilden worden soms een lange tijd op de wachtlijst kwamen te staan. Maar nu is er weer de mogelijkheid om direct lid te worden. Dat geldt zowel voor mannelijke als vrouwelijke zangers, als voor muzikanten.

Orkest

Het koor is in de gelukkige omstandigheid dat er een zeskoppig orkest is: vier accordeonisten, een drummer en een bassist. Uitbreiding met meer orkestleden (gitaar, keyboard, fluit, accordeon etc.) zou fijn zijn.

Feesten en partijen

De sterkte van het koor is de gezellige sfeer zowel tijdens de repetities op vrijdagmiddag in de Ichtuskerk, (Stationsweg 17, Bodegraven) als tijdens optredens bij feesten en partijen, maar ook bij de najaarsmarkt en verzorgingstehuizen. Het repertoire bestaat uit tweestemmige shanty- en Nederlandse liedjes.

Info op www.deboreftsezangers.nl, mail: info@deboreftsezangers.nl

Chris Meijer

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter