Vier kunstenaars exposeren in het Groene Hart Huys

Op zaterdag 7 januari kunt u genieten van een expositie in het Groene HartHuys.  Een viertal kunstenaars uit de omgeving laten zien wat zij maken. Lijda van den Dool combineert creativiteit met een vleugje humor. Zij exposeert met uit klei vervaardigde mens en dierfiguren. Nicolette Oosterhof heeft na het experimenteren met meerdere technieken uiteindelijk haar keus laten vallen op airbrush- en olieverfschilderen. Haar onderwerpen zijn realistisch en het vangen van licht blijft haar boeien.


Maarten Abrahamsen uit Noorden heeft tijdens zijn loopbaan veel leerlingen gestimuleerd  bij creatieve en technische  vorming. Van hem zijn hoofdzakelijk aquarellen te zien, die hij gemaakt heeft in het  Nieuwkoopse Plassengebied. Ange Schoenmaekers heeft vorig jaar haaroude passie opgepakt en maakt o.a. glazen (gedenk) sieraden, ornamenten en kleine glaskunstwerkjes.

Tijdens de opening op zaterdag 7 januari 16.30 uur kunt u in het Groene HartHuys genieten van een viertal kunstenaars uit de omgeving.
Openingsdagen op: di -vr – za, van 10 tot 17 uur.
 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter