Muziekvereniging OBK terug met oliebollen

Na een toch wel lange afwezigheid op de oliebollenmarkt te wijten aan de covidperiode kon Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen de liefhebbers van heerlijke verse oliebollen en appelbeignets weer voorzien van deze traditionele lekkernijen.

Na een gedegen voorbereiding van enkele weken was het zaterdagochtend 31 december (heel) vroeg in de kas van Piet van Eijk aan het Hoogeind zover. De oliepannen stonden naar rechts gericht en de vlam ging weer in de branders. De organisatie draaide als een goed geoliede machine die aan effectiviteit niets had ingeboet in de jaren van afwezigheid. En weldra werden de eerste oliebollen ingepakt om later op de ochtend te worden thuisbezorgd bij de klanten.

Helaas was de vraag wat minder dan in de voorgaande jaren, waarschijnlijk door de problemen van deze tijd. Toch was er opluchting dat het allemaal weer “kon” en hebben de bakkers hun uiterste best gedaan er een mooi product van te maken.

Muziekvereniging OBK Driebruggen bedankt alle mensen die een bestelling hebben geplaatst en wenst iedereen een Gezegend 2023!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter