Nieuwjaarsconcert ReeuwijkKlassiek met een top trio

Het Busch pianotrio behoort tot de top van de kamermuziek. Op vrijdag 13 januari 2023 speelt dit trio om 20.15 uur in De Brug te Reeuwijk. Het afgelopen jaar speelden zij tweemaal in het Concertgebouw en daarvoor in De Doelen. Voorts in prestigieuze zalen in Engeland (Wigmore Hall), Duitsland (Das Konzerthaus Berlin, Die Alte Oper Frankfurt etc.) en de USA.
 
 Voor ReeuwijkKlassiek spelen zij stukken van Hayden, Mendelssohn-Bartholdy en Rachmaninov. In de pauze krijgt u een gratis drankje. Na afloop biedt het bestuur u een gratis hapje aan zodat u de gelegenheid heeft om elkaar een voorspoedig Nieuwjaar te wensen. Toegangskaarten via  www.reeuwijkklassiek.nl Jongeren onder de 30 jaar betalen slechts 7,50 euro.

Foto: Beeld: Kaupo Kikkas 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter