Op zoek naar prinsen en sinaasappels in een spannen theatersprookje (7+)

Bestaan er prinsen die in sinaasappels leven? Wat moet je doen om die te bevrijden? Om erachter te komen moet ze naar een ver, ver land, over de heuvels en door de bossen. Wat zou het mooi zijn als ze een echte Prins van Oranje weet te vinden! Kom erachter op zondag 15 januari in het Evertshuis. Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer, je kent ze vast van de televisie (van het Sinterklaasjournaal) gaan op zoek naar prinsen en sinaasappels in hun spannende theatersprookje De Prins van Oranje.

Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over…de liefde! Dieuwertje vertelt en Jeroen zingt. Samen ontvouwen ze de wonderlijke geschiedenis van de dappere prinses en haar prins van Oranje, die overigens geen familie is van onze koning. Tenminste – voor zover ze weten.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

ZONDAG 15 JANUARI

De Prins van Oranje – met Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer

GENRE: JEUGD & FAMILIE

AANVANG: 13.00 uur

ENTREE: € 14,00

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter