Jeugdtheaterhuis speelt ‘Een Wintervertelling!’

Deze kerstvakantie is de nieuwste familievoorstelling (7+) van het Jeugdtheaterhuis te zien in het Groene Hart: donderdag 29 december in Woerden en dinsdag 3 januari in Bodegraven. “Een Wintervertelling!” is een aanstekelijke, tegendraadse bewerking van ‘A Christmas Carol’ en wordt gespeeld door talentvolle jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis. 

Twaalf jongeren stellen in ‘Een Wintervertelling!’ vragen bij het wereldberoemde verhaal van Dickens en maken het van nú. Hoe kan het dat Scrooge eerst zo’n vrek is, en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De talenten laten zien wat ze in huis hebben: van theater tot dans en live spelen in een bandje. De voorstelling speelt donderdag 29 december in Het Klooster in Woerden en dinsdag 3 januari in het Evertshuis in Bodegraven, beide om 15:00 uur.


Gratis familieworkshop & sing-along
Voorafgaand aan de voorstelling verzorgt het Jeugdtheaterhuis een theaterworkshop voor iedereen van 7 tot 107 jaar – met of zonder ervaring. Daarna start de voorstelling, die 75 minuten duurt. Na afloop is er een hartverwarmende sing-along in de foyer, met de fijnste muziek voor deze koude tijd. Iedereen die zin heeft, zingt mee! Alles is inbegrepen bij de entreeprijs.

Kaarten zijn te reserveren via  https://www.jeugdtheaterhuis.nl/voorstellingen/een-wintervertelling of via de website van Het Klooster en het Evertshuis.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter