“Après Kerst” donkerte-wandeling in de Meije

.. om de kerstpondjes er weer af te krijgen!

De maandelijkse dinsdagavond-wandeling is deze keer in de Meije. Daarmee is Mijnklimaatpartij in álle acht kernen van onze gemeente geweest met onze wandelingen. En we starten weer van voren af aan, want deze gezonde wandelgroep loopt gestaag door! Op dinsdag 27 december 2022, om 19:00 uur stappen we ons mooie buitengebied van de Meije in. Iedereen is van harte welkom om met deze maandelijkse wandeling mee te wandelen. Tip: neem een lampje mee! De route gaat langs de watertoren ‘Pietje Potlood’ en over de plassen naar Nieuwkoop en terug.

Deze wandeling is 6,5 km lang, dus reken zeker op 1 uur en 20 minuten wandelen. De hond mag ook mee! Wel aangelijnd natuurlijk.

Het startpunt is bij de parkeerplaats Hazekade 10, in de Meije (bij De Miland School). We verzamelen om 18:50 uur en zullen de wandeling starten om 19:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

We houden iedere laatste dinsdag van de maand een wandeling, ook in het donker en ook bij regen of sneeuw: het gaat altijd door! We starten steeds van een andere locatie in één van onze dorpen/kernen.

Neem gezellig iemand mee en sluit je aan bij deze gezonde wandelgroep!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter