Emotionele oproep politie ‘om te kijken naar elkaar

In een bericht op Instagram doen de wijkagenten van Bodegraven-Reeuwijk een emotionele omroep om in de feestdagen een beetje om te kijken naar elkaar. Bij een bericht over klein schip na een luide knal zonk laten ze weten dat er gister ook meerdere meldingen in de regio waren van mensen die het emotioneel en geestelijk erg zwaar hebben rond Kerst.

“Kent u iemand in uw omgeving die het wel eens zwaar kan hebben door omstandigheden, of die u al een tijdje niet gesproken heeft, overweeg dan eens een berichtje te sturen of een belletje te doen. Dit kan voor veel mensen het verschil maken rondom de feestdagen“,

Met onvermijdelijk nog een kleine waarschuwing: ‘Ziet u een verdachte situatie of hoort u een raar geluid, bel dan 112!! Heeft het niet perse spoed bel dan 0900-8844.


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter