Nu in het Evertshuis: Expo Cursisten Werkplaats

Gedurende het jaar worden er diverse exposities georganiseerd in de foyer van het Evertshuis. Een gevarieerd aanbod, waarin verschillende stijlen en disciplines getoond worden, met veel ruimte voor lokale en regionale kunstenaars. Dit keer is er een overzichtstentoonstelling tot 25 januari 2023 een overzichtstentoonstelling te zien van cursisten van de werkplaats.

Zoals gebruikelijk is de exposities voor iedereen gratis toegankelijk, tijdens (normale) openingstijden van het Evertshuis:  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur  / zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens voorstellingen, films, zaalhuur en overige activiteiten in het Evertshuis is de expositie ook in de avonduren toegankelijk.

Deelnemers zijn o.a.:

Annemiek Bartels met Tanzania

Anneke Stuip met Klimaat

Trude Binken met Moeflon

Sylvia Francken met Zeilen IJsselmeer

Joke van der Weijden met Krijger

Ida Oskam met Vurige Dans

Helene ten Hoopen met Qatar

Hannah de Neijssel  met Wasdag

Lettelien van den Hoonaard met Op Safari

Mariëtte Dekkers met Zomer

Voor meer informatie over exposeren kun je contact opnemen met Christie of Alice via info@evertshuis.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter