Kom naar Kids Jump & Joy en steun de ernstig zieke Mike en zijn gezin

Mike (38) uit Nieuwkoop heeft een hersentumor. Sinds 2019 weet hij dat hij ziek is en nooit meer beter wordt. Op dit moment zit hij midden in de chemokuren. De ene dag gaat beter dan de andere.  Voor een blog van het TV-programma “Over mijn lijk” schreef hij eerder al een stuk over de heftige situatie waarin hij zich begeeft. Samen met zijn vriendin en zoontje van 2 gaat Mike momenteel door een diep dal. Het is zwaar, ook financieel. Mike is een hardwerkende ZZP-er in grond- en asbestsanering. Door de behandeling zijn er al een tijd geen inkomsten meer en het spaarpotje is inmiddels op.

Evenement voor kids én het goede doel

Mike zit echter niet bij de pakken neer en organiseert in de kerstvakantie een evenement voor kinderen van 0-10 jaar: ‘’Kids Jump & Joy Nieuwkoop’’. Kinderen kunnen op 29 en 30 december naar hartenlust komen springen op diverse springkussens in sporthal De Steupel in Nieuwkoop. Ook kunnen de kinderen worden geschminkt. Ouders of begeleiders kunnen gezellig een hapje en een drankje nuttigen in het Grand Café met uitzicht op de zaal.

Koop je kaartjes of steun op een andere manier

Sommige dagen zijn fysiek en mentaal lastiger dan anderen, met de hulp van onder meer Ed van den Helder, uitbater van de sporthal, zet Mike toch door. Het is spannend. Hopelijk worden er voldoende kaarten verkocht om uit de kosten te komen en misschien zelfs iets te verdienen. Mike heeft dit evenement samen met verschillende sponsoren georganiseerd om wat inkomsten te genereren. Ook is er een crowdfunding gestart. Zonder financiële hulp kan het gezin van Mike op dit moment niet rondkomen.

Koop dus vooral kaartjes voor dit evenement en bezorg de kinderen een leuke dag in deze kerstvakantie.  Op Facebook en Instagram vind je meer info via @kidsjumpenjoy.

Wil je meer doen voor Mike en zijn gezin? 

Donaties zijn altijd welkom. Ga naar deze website https://gofund.me/2ed9d078

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter