Het favoriete kerstverhaal van Sanne Knop van Brownies&DownieS

Iedereen die wel eens heeft genoten van een lekkere koffie met een even heerlijke brownie of lunch bij Brownies&DownieS in Gouda, is Sanne misschien al een keertje tegengekomen. Samen met haar collega’s maakt ze van ieder bezoek een echt feestje. Speciaal voor EDGH.nl leest Sanne nu een mooie hartverwarmende kerstwens voor.

Brownies&DownieS

In 2016 is Brownies&DownieS gestart in een monumentaal pand in het prachtige oude centrum van Gouda. Het team bestaat uit 21 jongens en meiden met een verstandelijke beperking, die hier niet alleen een vak leren. Samen gaan ze ook iedere dag voor de hoofdprijs: Het leukste restaurant van de stad . De bijzondere inrichting van het pand is in een industriële stijl, is heerlijk knus en voelt aan als een warme huiskamer in de drukke binnenstad.

Kortom. Voor gasten en het team een echte beleving.  Gezelligheid, warmte, liefde en zorg voor elkaar. 

Meer informatie over Brownies&DowniesS vind je hier.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter