Boven Bij Everts in Kerstsfeer

Dit keer staat Boven Bij Everts geheel in het teken van Kerst en verbinden en dan vinden wij het vanzelfsprekend om ook aandacht te besteden aan mensen die het moeilijk hebben. Dus op de bank Dries Nagtegaal van de Voedselbank in Gouda en Marcel Bosch over het initiatief van Dorpsteam Zuid om een warme huiskamer te creëren in het Huis van Alles in Bodegraven.

We zochten de burgemeester op voor de traditionele kerstgroet, gingen langs bij een levende kerststal, hebben muziek van Jazztrompetist Michael Varekamp en heel veel persoonlijke kerstgroeten van inwoners.

Kortom, we hebben er zin in, we gaan naar boven voor Boven Bij Everts. De Dalai Lama zei ooit dat de voornaamste eigenschap van geluk vrede is. Daar sluiten we ons graag bij aan. Voor iedereen fijne dagen vol vrede (of je Kerst nu viert of niet) en een mooi 2023!

Het team van EDGH.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter