Kersttoespraak burgemeester in talkshow Boven Bij Everts

Dit weekend online: Boven bij Everts in Kerstsfeer

Dit weekend online een speciale kerstaflevering van Boven Bij Everts. Daarin draait het allemaal rondom verbinding en vooral met mensen voor wie de tijden op dit moment erg moeilijk zijn. Kortom op de bank zijn te gast Dries Nagtegaal, voorzitter van de voedselbank Gouda (met punten in Bodegraven en Reeuwijk) én Marcel Bosch die komt vertellen over het hartverwarmende initiatief van Wijkteam Zuid in Bodegraven om een warme huiskamer te creëren in het Huis van Alles aan de Vromade.

We bezoeken de levende kerststal op Natuurboerderij Hoeve Stein en er is muziek van het in Bodegraven opgegroeide jazzicoon Michael Varekamp omlijst met mooie winterbeelden uit de omgeving.

Natuurlijk bezoeken we burgemeester Erik van Heijningen die woensdagavond afscheid naam van de gemeenteraad. Vanuit het Groene HartHuys praten we met hem over de feestdagen, inclusief de jaarlijkse Kersttoespraak van de Burgemeester.

En de kidsredactie is er vanzelfsprekend ook bij. In het Evertshuis vroegen zij aan voorbijgangers wat hun kerstwensen waren.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter