Het kerstverhaal van Annemarie Braun

Inmiddels is het een echte traditie geworden bij EDGH.nl. Bekende en minder bekende inwoners van Bodegraven-Reeuwijk lezen hun favoriete kerstverhaal voor. Dit keer een kerstverhaal voorgelezen door Annemarie Braun.

De Bodegraafse Annemarie Braun is een ervaren psychodynamisch (relatie) therapeut, yoga- en meditatie docent en mindfulness trainer. In 2008 opende ze haar eigen praktijk en yogastudio. Door Corona in 2020 is er veel veranderd. Zo moest zij de grote yogastudio laten gaan en is Annemarie naast haar eigen praktijk in loondienst gaan werken als psycholoog/poh-ggz. Maar haar enthousiasme voor het vak is er niet minder om geworden. Nog altijd geeft ze wekelijks yoga- en meditatielessenindividuele en relatie therapie en organiseert zij jaarlijks een yogavakantie in Italië.

Monddood
Binnenkort verschijnt het eerste boek van Annemarie. Het boek is in grote lijnen autobiografisch. Veel vrouwen belanden in relaties met mannen die ze slaan, kleineren en psychisch kapotmaken. Annemarie schreef een boek over acht jaar leven in een hel. Wat ze beschrijft tart elk voorstellingsvermogen, maar het is allemaal waargebeurd. Hoe is het om een kind te krijgen van een narcist? Waarom is het zo lastig om weg te gaan? Dit boek is niet alleen een spannend en huiveringwekkend verhaal, maar bevat ook een katern met duidelijke uitleg over narcistische mishandeling en hoe hieruit te komen. In Nederland zijn er naar schatting 1 miljoen mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze richten vaak enorm veel leed aan. De slachtoffers kunnen moeilijk loskomen uit hun web. In januari 2023 zal Monddood gepresenteerd worden.

Meer informatie over Annemarie is te vinden op haar website

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter