Vrijdag 23 december nieuwe expositie in Kunstgalerie Domo Eclectica in Gouda 

Vrijdag 23 december a.s. wordt de solo-expositie van de Bodegraafse glaskunstenaar, Marry Buiks, in Kunstgalerie Domo Eclectica in Gouda geopend. Kunstgalerie Domo Eclectica heeft ruim een jaar geleden haar deuren op de Lange Tiendeweg 68 in Gouda geopend. Een prachtig, ruim opgezette Galerie waar van alles en nog wat te zien is op kunstgebied zoals o.a. schilderijen, keramiek, wandobjecten en glas.  

Het hele jaar door is er afwisselend werk te zien van verschillende kunstenaars. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals solo-exposities, een wijnproeverij, Chocolate Sculpture Event. Omdat de galeriehoudster vindt dat kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn, zijn er kunstwerken in verschillende prijsklassen te zien en te koop. De laagdrempeligheid van deze Galerie maakt dat het voor een ieder goed toegankelijk is. 

Komende vrijdag 23 december a.s. wordt de solo-expositie van glaskunstenaar Marry Buiks met zijn schitterende glasobjecten in Galerie Domo Eclectica geopend. 

De kunstenaar is van 16.00 – 19.00 uur in de Galerie aanwezig. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter