Oudste bewoonster van de Zuidzijde trekt winnaars van de KunstKadoroute

Afgelopen weekend vond de 1e KunstKadoroute Zuidzijde in Bodegraven plaats. Tijdens deze route was er op 6 locaties van alles en nog wat te zien en te beleven op kunstgebied. Ook maakten men nog kans op een leuk kunstkado. Hiervoor moest men wel alle 6 de locaties bezoeken en de kaart door de kunstenaar laten afstempelen.  Bezoekers maakten goed gebruik van deze stempelkaart. De organisatie van de route heeft ervoor gekozen om de trekking van de winnaars door de oudste bewoonster van de Zuidzijde te laten doen. 

Mevrouw van der Vlist, 90 jaar en al ruim 60 jaar woonachtig op de Zuidzijde, heeft deze belangrijke taak graag op zich genomen. Ze heeft uit de ingeleverde stempelkaarten 8 winnaars getrokken die nu een kunstkado hebben gewonnen. 

De winnaars zijn:  

Beppie Vermeulen; A. van Hanswijk; Arie Starrenburg; Wil Boelen; Hanny Maarleveld; Ineke Uitzetter; Jan v.d. Vlist; Kees Vermeulen. De winnaars krijgen van de organisatie nog te horen wat ze hebben gewonnen en waar ze het gewonnen kunstkado kunnen ophalen. De acht Zuidzijdse kunstenaars kijken met veel plezier terug op een succesvol weekend van de 1eKunstKadoroute Zuidzijde en danken de bezoekers voor hun komst. 

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter