27 garageboxen op Kromme Gouwe gecontroleerd

Afgelopen maandag 19 december zijn er op bedrijventerrein Kromme Gouwe 27 garageboxen gecontroleerd op gebruik en bestemming. Er zijn verschillende overtredingen vastgesteld op het gebied van brandveiligheid. Dit is onveilig voor de huurders van de garageboxen. De eigenaren zullen dan ook de nodige maatregelen treffen om de overtredingen te herstellen.

Garageboxen zijn gewild voor de opslag van spullen. Regelmatig blijken deze opslaglocaties gebruikt te worden voor andere doeleinden dan waar ze voor bedoeld zijn volgens het bestemmingsplan. Denk hierbij aan brand- of explosiegevaar, overlast door gebruik en aantasting van de gezondheid. Daarom voert gemeente Gouda spontane, preventieve controles uit.

Deze preventieve controles bij garageboxen, panden en horeca worden het komende jaar voortgezet. Daarnaast worden er ook controles ingepland ten aanzien van bedrijventerreinen.  

Meld een vermoeden van criminele activiteiten

Vermoedens van criminele activiteiten of opvallende zaken kunt u melden bij de politie (spoed 112, anders 0900-8844) maar ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of online via de website van Meld Misdaad Anoniem. (Vermoedens van) ondermijning kunt u ook melden op de Meld Ondermijning pagina van de gemeente.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter