Rick Sandifort niet te houden

De heren van BZ&PC zijn aan een goede reeks bezig. In Borculo werd ditmaal Schuurman BZC verslagen. De Bodegravers kwamen goed uit de startblokken. In een kleine 5 minuten stond het al 1-4. De Borculoers hadden geen vat op Rick Sandifort. De sterke midvoor was deze wedstrijd ijzersterk.

De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd tot 4-5 en 6-8. Begin 3e periode scoorde Sandifort 2x keer op rij en maakte zo het definitieve verschil 6-10. Vervolgens waren de schutters van BZ aan zet om de ruimte die ontstond te benutten. Daar wisten de mannen wel raad mee. Het resulteerde in een eindstand van 11-15.

BZ&PC klimt door de overwinning naar de 5e plaats in de landelijke 1e klasse.

Doelpunten BZ&PC

Rick Sandifort 5x, Joey Schellingerhout 3x, Luke Rijnbeek 3x, Jari Krijgsman 2x, Luca Groenendijk en Rob Peek

Stand

SVH                                     12 – 36

MNC Dordrecht                   12 – 33

ZV Haerlem                         11 – 20

HZC De Robben                 12 – 20

BZ&PC                                11 – 19

JAWS Amsterdam              11 – 18

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter