Raadhuisplein in Kerstsfeer

Ook het Raadhuisplein in Bodegraven is inmiddels omgetoverd in Kerstsfeer. Net als in Gouda siert een reusachtige kerstboom het plein voor het gemeentehuis. Bij navraag bleek niet veel bekend te zijn over deze boom. Behalve dat deze groot en groen is, uit België komt en geleverd wordt door de gebruikelijke leverancier.

Volgend jaar Kerst hebben we een nieuwe burgemeester in onze gemeente. Wellicht de start van een nieuwe traditie die alle kernen verbindt. Het ontsteken van een gezellige verlichting, met een leuke kerstmarkt, het voltallige college, de gemeenteraad alle dorpsteams, vrijwilligers die voor mooie organisaties mooie dingen doen leuke inwoners en wie weet, misschien wel een levende kerststal.

Hoe mooi kunnen we het met elkaar maken?

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter