Zet u samen met ons de knop om?

Eco-stand

Eco-stand op cv-ketel Kort douchen en de thermostaat een graadje lager. We kennen de tips allemaal, maar wist u dat u met de juiste instellingen op de cv-ketel ook nog wat kunt besparen? Bij veel cv-ketels staat warm water ingesteld op de comfortstand. De ketel staat dan eigenlijk steeds standby voor als u de warme kraan opendraait. U heeft dan snel warm water, maar dit kost extra energie. Met de eco-stand bespaart u op gas: de ketel gaat het water pas verwarmen als u de warme kraan opent of leert op welke tijden er warm water nodig is. In de handleiding van uw cv-ketel staat hoe u de instellingen voor warm water kunt aanpassen. Komt u er zelf niet uit? Vraag dan de cv-monteur om advies en laat ook eens nakijken op hoeveel graden uw cv-ketel staat, want ook daar kunt u op besparen. Kijk voor meer tips op: milieucentraal.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp