Steun Roparunteam 180, lever je lege flessen in

Roparunteam 180 van het Goudse Gemiva is al weer hard aan het trainen en vergaderen over de invulling van de Roparun 2023. Het Reeuwijkse gezin Boog , waarvan Patrick de fanatieke (Roparun) hardloper is, zamelt ook dit jaar weer statiegeldflessen in aan huis. Ze zamelen nu 6 maanden in en zijn deze week de 1000 euro gepassserd!

Reden voor een bedankje richting alle Reeuwijkers die bij hun de flessen steeds weer in blijven leveren. Daarnaast zijn de Kwalitaria en Hoogendoorn Hout vaste flessen sponsors waar ze heel blij mee zijn. Tegenwoordig is er door het enthousiasme van het al opgehaalde grote bedrag nog een actie bij gekomen. Jonna bakt en alle supermarkten in Gouda hebben inmiddels mee gedaan met bakingredienten sponsoren, de reacties zijn geweldig! Ook worden er regelmatig voor hele kleine prijsjes gekregen spulletjes verkocht op een verkooptafeltje buiten.

Nog vijf maanden te gaan, kortom steun het team

Nog 5 maanden te gaan tot Roparun 2023. Het team doet zijn best zoveel mogelijk geld op te halen om aan de Roparunorganisatie te kunnen schenken. Gezin Boog houdt voor het team hun opbrengst geheim zodat de verrassing, bij vertrek op 26 mei met de overhandiging van de cheque, groot zal zijn.

Wilt u ook mee helpen,  met uw bedrijf (eenmalig) flessen voor ons sparen of een andere (kleine) donatie aan ons doen. Wij weten dat alle kleine beetjes een groots bedrag maakt en zijn iedereen enorm dankbaar voor de steun! 

100% opbrengst is voor de palliatieve kankerzorg waar Roparun heel veel goede projecten voor ondersteunt .

Alle soorten lege statiegeldflessen zijn van harte welkom in de zak die buiten hangt op Bloeme 26

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter