Groot succes Voices4Xmas Kerstconcert 2022

Voor een nagenoeg uitverkocht Evertshuis vond zondagmiddag 11 december het Voices4Xmas Kerstconcert plaats. Het Voices4Xmas Kerstprojectkoor onder leiding van dirigent en organisator John Bouwmans, pianist Pascal van den Dool en het FPO Kerstensemble onder leiding van Lucienne de Valk brachten een gevarieerd programma met internationaal kerstrepertoire. Hoewel het nog zo’n twee weken voor Kerst was, was de kerststemming volop aanwezig.

Foto’s: Lucienne de Valk / FPO Kerstensemble

Dat er twee Oekraïense kerstliederen – “Spi, Isuse, spi” en “Carol of the Bells” – werden uitgevoerd, werd door het publiek zeer gewaardeerd. Een groot applaus was er na het wiegenlied “Watts’s cradle hymn”, waarin Rob van der Moolen de solo voor zijn rekening nam. Ook was er veel lof voor de jazzy nummers, die koor, ensemble en pianist gezamenlijk lieten horen. De derde editie van dit kerstconcert mag dan ook met recht een succes worden genoemd.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
WhatsApp