Bijeenkomst ervaringen met ondersteuning bij dementie

Gedeelde Zorg nodigt mantelzorgers van mensen met dementie in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk van harte uit voor de bijeenkomst ‘ervaringen met ondersteuning bij dementie’ om mee te doen aan een groepsgesprek. Hoe bekend zijn zij met de verschillende vormen van ondersteuning die de zorg- en welzijnsorganisaties bieden? En hoe wordt deze ondersteuning gewaardeerd? De organisaties gebruiken de uitkomsten van dit gesprek om hun dienstverlening te verbeteren.

De bijeenkomst wordt begeleid door Zorgbelang Inclusief. Zorgbelang is als onafhankelijk gespreksleider ingeschakeld door Gedeelde Zorg, een samenwerkingsverband van de zorg- en welzijnsorganisaties in Midden-Holland. We streven naar een bijeenkomst waaraan minimaal acht mantelzorgers deelnemen. 

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 januari om 10.00-12.00 uur in De Meent, Willem de Zwijgerstraat 8 te Bodegraven.   Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Gedeelde Zorg via  GM-Gedeeldezorg@ghz.nl. Of via 06-48133312 indien u niet over internet beschikt.

Neem voor meer informatie contact op met Martijn Gort van Zorgbelang Inclusief:  martijngort@zorgbelanginclusief.nl, 06-28979801.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter