Workshops, films én theater in de kerstvakantie bij Parkvilla

Het is bijna kerst. Hét moment om gezellig te tafelen, cadeautjes uit te pakken of kerstfilms te kijken met het hele gezin. Mensen die ook buitenshuis kerstvertier zoeken, zijn bij Parkvilla aan het goede adres. Zij organiseren dit jaar workshops, films én theater voor kinderen in de kerstvakantie. Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar kunnen van 16 december tot en met 26 december genieten van de toneelvoorstelling Stille Kerst van Productiehuis Alphen.

‘We draaien drie kinderfilms, waaronder de klassieker E.T. Kids kunnen genieten van een pyjama-ontbijt voorafgaand aan de film of een schilder- of muziekworkshop volgen bij een film. Op theatergebied is er de aanstekelijke én grappige voorstelling ‘Een wintervertelling’ van het Jeugdtheaterhuis komen, met theaterworkshop, erwtensoep en hotdog en sing-along na afloop, geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder’, licht Cindy van der Hoorn van Parkvilla toe.

De film E.T. veroverde de harten van het publiek over de hele wereld en veertig jaar later weet hij nog steeds het gevoel van plezier, verwondering, nieuwsgierigheid, magie en verdriet op te roepen. De film Yuku en de Himalayabloem (3+) gaat over een levendige avontuur vol verrassende vriendschappen en aanstekelijke muziek. Na het zien van deze muzikale film neemt docent en saxofoniste Aubrey Snell kinderen en ouders mee in een workshop vol met muziek. In de film Oeps! Kids overboord drijven beste vrienden Finny en Leah in een ark vol andere dieren op zee. ‘Aan de hand van deze film gaan we op doek schilderen wat de kinderen gezien en beleefd hebben. Met tips en ondersteuning van kunstenares Yvette Bavelaar komt iedereen tot kleurrijke en vrolijke schilderingen. Kortom, genoeg redenen om naar in de kerstvakantie naar Parkvilla te komen’, aldus Van der Hoorn.

Meer info en tickets: parkvilla.nl/evenementen

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter