Kerstmannen en -vrouwen trotseren kou voor het goede doel

Het was zaterdagmorgen koud en mistig, maar voor het goede doel maakt dat voor de Kerstman of Vrouw niets uit. Ruim 50 motorrijders waren verkleed als Kerstman en reden voor het Prinses Maxima Centrum Utrecht in optocht door de regio. Dit was een onderdeel van een landelijke campagne met grote groepen Santa’s gelijktijdig in bijna alle provincies. 

© Digitale Bodegraafse Krant


Het eindpunt was de Kerstmarkt op het terrein van Goudasfalt. Tijdens de rit is er aandacht en donaties gevraagd voor het door hun gesponsorde activiteitenfonds van het Prinses Maxima Centrum Utrecht.

De rit was het slotstuk van een jaar van individuele campagnes om geld in te zamelen om de patiëntjes met kanker, maar ook hun broertjes, zusjes en ouders/verzorgers afleiding te bieden en even weg te zijn van de harde dagelijkse realiteit. Even die glimlach op dat gezicht, even die lach van oor tot oor ……. dat is wat zij willen bereiken. 


Wilt u ook de Kerstgedachte kracht bijzetten met een donatie?  Scan dan de QR code of ga naar   https://www.maximaalinactie.nl/…/santa-maxima-zuid-holland


MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter