Levende kerststal 2022

Op 1ste kerstdag (Zondag 25 december) zal het kerstverhaal zich weer afspelen in de Willibrorduskerk aan de Overtocht te Bodegraven. In bovengenoemde kerk wordt een echte stal gebouwd, waarin een ouderpaar met pasgeboren baby de figuren van Josef, Maria en het Jezus kindje uitbeelden. Herders, engelen en de ezel zullen ook niet ontbreken. Ook de koningen zijn al aanwezig. Helaas zijn we er tot dusver nog niet in geslaagd binnen ons budget een Kameel te laten komen! Wel zult u enkele schaapjes aantreffen waarbij de wacht wordt gehouden door de herders!

Muzikale invulling is er vanaf 14.00 uur door het gelegenheidsorkest onder leiding van Lucienne de Valk zij zijn inmiddels ook al aardig thuis bij de stal. Daarna vanaf ongeveer 15.30 zullen kerstliederen gezongen worden door eenieder die hier maar aan mee wil doen! Wij nodigen u uit om mee te komen zingen! Aanmelden voor dit “gelegenheidskoor” kan door een mail te sturen naar ondergetekende.

Wilt u de stal bezoeken? U kunt vrij binnen lopen vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur.

Twee Romeinen die verantwoordelijk zijn voor de bezoekerstelling, zullen u hartelijk ontvangen. Na het bezoeken van de stal is er gelegenheid om onder het genot van een bekertje warme chocomel nog even na te genieten, en de kerstsfeer in u op te nemen.

Wij kunnen altijd nog mensen gebruiken die willen helpen bij het tot stand komen van de stal. Met name helpers op de dag zelf zijn zeer welkom! Helpers voor het opbouwen van de stal, maar ook voor het weer opruimen van alle materialen. Of misschien wil je meedoen als figurant, ben jij die Romein die wij zoeken?

Interesse?

Laat het ons weten! Neem contact op lnothoog@xs4all.nl

Lia Nottelman

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter