Kerst Country Café Concordia

Zondag 18 december staat het Grand Café vanaf 11.45 uur geheel in het teken van de Kerst. Te beginnen met een overheerlijke Kerst Brunch met verrukkelijke warme en koude gerechten. Het Goudse trio Change of Key verzorgt de muzikale omlijsting, natuurlijk ook in Kerstsfeer. Dit gedeelte van deze zondag duurt tot ongeveer 14.00 uur en kost € 29,50 pp. Hiervoor is het wel gewenst om te reserveren.

Om 14.30 uur volgt dan een reguliere editie van Country Café Concordia. Het repertoire zal dan natuurlijk ook doorspekt zijn met mooie Kerstklanken en aangevuld worden met bekende en onbekende Country songs. Ook hiervoor is het aan te raden om te reserveren, het hoeft natuurlijk niet, u kunt hiervoor ook zo binnenlopen. Diegenen die wel besproken hebben zijn verzekerd van een een vast plekje om het knusse podium.

De entree is voor de middag is  € 7,50 pp. Heeft u gereserveerd voor de Kerst Brunch, dan kunt u aansluitend ook meegenieten van Country Café Concordia. Speciaal voor alleengaande bezoekers is er de grote stamtafel voor het knusse podium gereserveerd om gezellig met elkaar te kunnen tafelen en van de muziek te genieten. Reserveren kan via 0654 918147 of info@marykee.com

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter