Dood gaan we allemaal – Afl. 13

De man van Marjo Brouns overleed 3,5 maand geleden. Veertien jaar geleden raakte hij na een ongeval gehandicapt en had steeds meer zorg nodig. Marjo vertelt hoe ze dat heeft gedaan en wat het haar heeft gebracht.
Toen zo’n 4 jaar geleden longkanker werd ontdekt leek de dood dichterbij te komen.

Ze konden er samen steeds beter over spreken, wat hun relatie verder verdiepte. Marjo heeft altijd gestreefd naar het behoud van de gelijkwaardigheid in hun relatie. Ze heeft tot het laatst zijn waarde gezien en gerespecteerd.

Voor zichzelf houdt Marjo een dagboek bij, maar over hoe ze al wandelend het verlies van haar man Mon verwerkt, schrijft ze voor ieder die het lezen wil prachtige verhalen met mooie foto’s. Dit is te lezen op haar website .

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter