Muziekvereniging OBK gaat dit jaar weer haar eigen ambachtelijke oliebollen zelf bakken!

Driebruggen – Met Oud- en Nieuwjaar in het vooruitzicht gaat Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen traditiegetrouw weer oliebollen bakken op Oudjaarsdag.Niet alleen zijn bij de vereniging oliebollen te koop maar ook de liefhebbers van een heerlijke appelbeignet kunnen ruimschoots aan hun trekken komen. Vorig jaar was het onmogelijk om zelf de oliebollen te bakken vanwege Corona maatregelen. Gelukkig is het dit jaar wel weer mogelijk en ook als bedrijf kunt u oliebollen en/of appelbeignets bij Muziekvereniging OBK Driebruggen bestellen.

Op zaterdag 31 december wordt de kas van Piet van Eijk aan het Hoogeind in Driebruggen omgetoverd in een heuse bakkerij waar de heerlijke baksels worden vervaardigd om uw Oud- en Nieuwviering nog meer te veraangenamen!

Vanaf begin december kunt u de overheerlijke ambachtelijke OBK oliebollen met en zonder krenten en/of de bakkerskwaliteit appelbeignets met en zonder suiker bestellen via deze link.

Bestellen

Digitale bestellingen kunt u plaatsen tot zaterdag 24 december, 12 uur. Vanaf begin december komen de leden van OBK (in Waarder en Driebruggen) ook weer langs de deur om uw bestelling op te nemen.

· De ambachtelijke OBK oliebollen, 8 stuks voor € 7,-

· De bakkerskwaliteit appelbeignets, 5 stuks voor € 7,-

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons via mail oliebollenOBK3B@outlook.com of telefonisch: 0348-501806.

Op Oudejaarsdag (zaterdag 31 december) worden ze dan bij u bezorgd.

Muziekvereniging OBK Driebruggen wenst u alvast hele prettige feestdagen toe en alvast de allerbeste muzikale wensen voor 2023!

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter