De kracht van muziek bij dementie

Op maandag 12 december komt muziektherapeut Sabine Abels van Zorgpartners Midden-Holland vertellen over de wonderbaarlijke invloed en toepassing van muziek bij dementie. Hoe werkt dat precies in de hersenen en wat kunt u doen? U krijgt goede voorbeelden hoe u dit kunt stimuleren en inzetten bij uzelf of uw naaste.

Maandelijks wordt er op de derde maandag van de maand afwisselend in Gouda, Reeuwijk en Bodegraven een Alzheimer Café georganiseerd. Dit is een ontmoetingsplek waar informatie, tips, adviezen en ervaringen worden gedeeld over leven met dementie. Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom.

Eerstvolgende café in Bodegraven op 12 december

Locatie: Huis van Alles, Vromade 1B (ingang: indoorweg) Bodegraven

Tijd: 19:30-21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur

Thema: De kracht van muziek

Dit café is de laatste van het jaar. In het nieuwe jaar starten de cafés weer in februari. Houd de website in de gaten. Vanaf 2023 vindt u de vernieuwde jaaragenda weer op: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland

alzheimercafe

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter