Belofte maakt schuld, gemeente zet flink in op handhaving

De Raadhuisweg/Zoutmansweg is nog geen twee dagen officieel geopend door gedeputeerde Zevenbergen van de provincie Zuid-Holland en wethouder Robin Kersbergen of de gemeente komt in samenwerking met het politieteam Gouda/Bodegraven-Reeuwijk een van zijn belangrijkste beloftes na, die werd gedaan aan bezorgde inwoners van Reeuwijk-Brug.

Vanochtend was er een handhavingsactie op de Raadhuisweg en Zoutmansweg in Reeuwijk-Brug. Eerst werd bij fietsers gecontroleerd of hun fietslicht wel op orde was. Daarna werd de snelheid van het verkeer gemeten. De gemeente spreekt van een succesvolle actie, maar blijft benadrukken: “Voor een veilige weg zijn wij als gebruikers zelf ook verantwoordelijk!”.

Foto: gemeente Bodegraven-Reeuwijk

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter